Lago Maggiore - a mirror between art and nature - Finland

Vuoristoalue Italian ja Sveitsin välissä lumoaa kauneudellaan turistit ympäri maailman kaikkina vuodenaikoina. Maggiorejärvi on kokemisen arvoinen vuoden jokaisena päivänä.
Urheilua ja kulttuuria, designia ja maisemia, hyvinvointia, ruokaa ja viiniä – Maggiorejärvi pystyy tarjoamaan kaikkina vuodenaikoina kansainvälisille turisteille kaikkea, mitä täydelliseltä lomalta kaipaa. Italian ja Sveitsin välissä sijaitseva vuoristoalue on täynnä taidetta ja luontoa, ja sen järvi kuvastaa kauneutta, jota alueelle on rakennettu vuosisatojen aikana sopusoinnussa ympäristön kanssa. Tuloksena on maisemia ja kokemuksia, jotka kiehtovat kävijöiden mieltä.
Alueelle saapuvien turistien määrä osoittaa Maggiorejärven vetovoiman. Vuonna 2018 Maggiorejärvellä vieraili 7,47 miljoonaa turistia, jotka viipyivät siellä keskimäärin 3,1 päivää. Yli puolet turisteista (57 %) on kansainvälisiä ja loput 43 % italialaisia. Eniten turisteja tuli Saksasta (20 % kokonaismäärästä), ja seuraavina tulivat Alankomaat (7,2 %), Ranska (4,8 %), Iso-Britannia (3,1 %) ja USA (1,6 %).